Lustrum: Save The Date

Lieve leden,

De LustrumCommissie heeft het grote boek van U Dance opengeslagen en ontdekte dat U Dance alweer bijna 10 jaar bestaat. Dit betekent dat er een lustrum aankomt! Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om van dit lustrumjaar een onvergetelijk jaar te maken, maar daarbij mogen alle lieve U Dancers natuurlijk niet ontbreken!

Daarom willen we jullie vragen om alvast een aantal bladzijdes in jullie agenda te blokkeren. De belangrijkste data zijn:

  • Lustrumgala op 18 mei
  • Een super leuke activiteit in het gehele weekend van 31 mei t/m 2 juni

Verder zullen er tussen 7 en 19 mei nog allemaal andere toffe activiteiten plaatsvinden, vooral in de avonden. De details daarvan blijven nog even geheim, maar houd vooral de website in de gaten voor meer informatie en updates.