Terugblik December

Ahh december.. De tijd van het jaar dat we onze nieuwe U Dance mokken goed kunnen gebruiken voor lekkere warme chocomel (met slagroom uiteraard!). Na de eerste drie maanden van het schooljaar te hebben overleefd, zijn alle kikker en kikkervisjes weer terug in hun dansritmes terecht gekomen en kunnen onze nieuwe vereniging aanwinsten zo te zien al heel wat uitsloven met hun nieuwe moves! December stond vol met leuke activiteiten zoals Sinterklaas, die onze lessen een bezoekje heeft gebracht. En Hohoho, de kerstlessen en kerstvrijdansen waren natuurlijk weer onmisbaar! Het einde van 2019 was in zicht, waarbij de laatste dansjes van het jaar met succes en veel lol zijn geslaagd. Al met al is het U Dance weer gelukt om er iets moois van te maken.

Sinterklaaslessen

De goedheiligman (of vrouw?) was weer in het land en ook ditmaal sloeg hij een bezoek aan onze gezellige vereniging niet over! Op 3 en 5 december kwam hij langs met twee trouwe Pieten om er weer een leuk feestje van te maken en een aantal leden in het zonnetje te zetten. Sinterklaas en zijn/haar Pieten werden met open armen ontvangen door alle stijldans- en salsaleden van U Dance! Een aantal leden mochten op schoot en kregen, na een prachtig gedicht voorgelezen door de Sint, nog een klein presentje. Vervolgens gingen de voetjes van de vloer en kon iedereen zijn beste moves showen aan het hoge bezoek. Dankzij een klein fiasco van AVG-Piet moesten de leden nog wel even tot kerst wachten op hun smoelenboeken, maar met een volle hand pepernoten werd dat al snel goed gemaakt!

Sinterklaas bij de beginners op dinsdag

Introductie PR-cie Niet alleen zijn Sinterklaas en de Kerstman druk met de feestdagen, de PR-commissie van U Dance is ook al hard aan de slag gegaan! Zij houden zich bezig met alle activiteiten en initiatieven die vanuit de vereniging naar buiten gericht zijn! Hun focus ligt op de representatie van de vereniging, door bijvoorbeeld op de Utrechtse IntroductieTijd (UIT) een week aan gezelligheid en promotie te organiseren. Dit zorgt weer voor volle proeflessen in september. Daarnaast plannen zij allerlei leuke evenementen in zoals de familiedag, werken zij samen met sponsoren en organiseren zij van alles om de vereniging zoveel mogelijk publiciteit te bezorgen. Ook kijken zij door het jaar heen naar kansen zoals social media. Volg jij de officiële U Dance Instagram (@udanceutrecht) en Facebookpagina (USDV U Dance) al?

Quotes: Tim tijdens het dansen ‘Ik zal je harder dichtslaan’.

Marten: ‘Eigenlijk zou je gewoon één hele korte vinger moeten hebben en één hele lange.’ Eline: ‘Dat is precies wat je al hebt.’

Kerst met U Dance

Dit jaar mochten wij de danslessen weer afsluiten in de vorm van kerstlessen. Leden verschenen op de dansvloer in hun deftige kleding waarvan rood en groen de dominerende kleuren waren. De dansvloer was versierd met prachtige kerstlichtjes en de lampen werden gedimd voor een intieme danservaring. Ben je niet op de dansvloer? Geen zorgen. Samen met onze lieve cameraman kan je op de gang heel wat stijlvolle foto’s maken. Ga je voor een solo look? Girls night out look? Me and the boyz look? Dat kon allemaal voor onze witte doek. En natuurlijk is er geen kerstles zonder kerstmuziek. Zowel bij salsa als bij stijldansen hebben we geswingd op de lekkerste kerstnummertjes. Feliz Navidad!

Ook het vrijdansen in december stond als vertrouwd in het teken van kerst. Met de meeste dansers lekker met hun ProudToBeFout kersttrui, elfenpak of kerstsokken op de dansvloer zat de sfeer er lekker in! En natuurlijk kon de mistletoe niet ontbreken op deze volle dansavond. Blij om te zien dat ook veel dansers van zusjesverenigingen richting Utrecht kwamen om mee te dansen. Met z’n alle hebben we de arrenslee geleerd en zijn we in groepjes van 4 de zaal doorgegaan als rendieren. Leuk om zo het jaar af te sluiten!