Afdansen 2023

Informatie voor bezoekers:

Leuk dat je komt kijken naar het Afdansen van U Dance!

Afdansen is een gezellige middag waar we samen het dansjaar afsluiten en waar onze dansers aan familie, vrienden en elkaar kunnen laten zien wat ze dit jaar geleerd hebben. Per cursus laten ze alle dansen zien die ze dit jaar hebben geleerd. Aan het einde krijgen ze een groot applaus en een certificaat als aandenken aan deze cursus. Het is dus géén wedstrijd. Tussendoor zijn er momenten waarop je als familie en/of vrienden mee de dansvloer op wordt gesleept, wat altijd erg lachen is.

Locatie en tijden

Het afdansen is op zondag 25 juni in H.F. Witte in de Bilt  (Henri Dunantplein 4, De Bilt) vanaf 13:00 tot 17:30. Om 12 uur gaat de zaal al open en kan je een drankje halen terwijl de dansers zich omkleden en indansen.

Dit jaar werken we in blokken. Zo dansen bijvoorbeeld in het eerste blok eerst de beginners ballroom, dan gevorderden ballroom en daarna beginners latin en gevorderden latin. Kijk in de timetable hoe laat de dansers zijn waar jij naar komt kijken. En kom vooral ook kijken bij dansers die in andere blokken dansen! Je hoeft daar geen los kaartje voor te kopen.

Kosten en inschrijven

De entree is voor bezoekers €5. De betaling kan op de dag zelf en je hoeft niet van tevoren een kaartje te reserveren.

Tip: neem een goede camera mee om foto’s te maken. Het licht in de zaal is niet ideaal voor fotografie, dus een telefoon geeft wellicht teleurstellende beelden.

Informatie voor dansers:

Afdansen is een gezellige middag waar we samen het dansjaar afsluiten en waar je aan familie, vrienden en elkaar kunt laten zien wat je dit jaar geleerd hebt. Per cursus laat je alle dansen zien die je dit jaar hebt geleerd. Aan het einde krijg je een groot applaus en een certificaat als aandenken aan deze cursus. Het is dus géén wedstrijd. Tussendoor zal er ook de mogelijkheid zijn om je familie en vrienden mee de dansvloer op te slepen, wat altijd erg lachen is.

Daarnaast ontvang je dit jaar per dans als paar een tip en top. Deze ontvang je tijdens de lessen in de week na het afdansen.

Locatie en tijden

Het afdansen is op zondag 25 juni in H.F. Witte in de Bilt  (Henri Dunantplein 4, De Bilt) vanaf 13:00 tot 17:30. Om 12 uur gaat de zaal al open en kan je je omkleden en indansen. Je bezoekers kunnen een drankje halen.

Dit jaar werken we in blokken. Zo dansen bijvoorbeeld in het eerste blok eerst de beginners ballroom, dan gevorderden ballroom en daarna beginners latin en gevorderden latin. Kijk in de timetable wanneer jouw danscursus afdanst. En kom vooral ook kijken bij je mede-dansers die in andere blokken dansen!

Kosten en inschrijven

De entree is voor deelnemers €7,50 en voor bezoekers €5. De betaling kan op de dag zelf.

Elke danser moet zich LOS inschrijven, dus NIET per paar. De deadline voor inschrijven is 11 juni. In het formulier geef je aan met wie je danst.  Als jouw eigen partner niet kan, is het mogelijk om een hulppartner te vragen. Je moet dit zelf regelen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door in de les of in de kikkervisjesapp dit te vragen. De hulppartner moet dan in diens eigen formulier aangeven voor welke cursus en voor wie ze hulppartner zijn.

Bezoekers hoeven hun kaartje niet te reserveren van tevoren. Geef in het inschrijfformulier wel even aan hoeveel bezoekers je verwacht mee te nemen zodat we dat aantal stoelen kunnen klaarzetten. Hier zit geen maximum aan, dus neem vooral je familie, vrienden, huisgenoten, en hamster mee!

Kleding

Er zijn geen harde kledingvoorschriften maar het is wel leuk als je er op je best uitziet. Als houvast zijn de kledingvoorschriften van het NTDS/ETDS bijgevoegd. Vraag vooral je mede-U Dancers om hulp als je er niet uitkomt 🙂

Heb je wat extra tijd om een handje te helpen tijdens het opbouwen, afbreken, of op de dag zelf (tijdens de blokken waarin jij niet danst)? Graag! Vul dit in op het formulier en dan krijg je een berichtje van ons 🙂

Als je vragen hebt, twijfel niet om ze te stellen door Nika of Femke even te appen of aan te spreken.

Inschrijfformulier

https://forms.gle/ywC9JEPeBH3wBrjX9

Lees de vragen goed, want er zitten wat strikvragen tussen 😉