Docenten

Stijldansen

Mihai Pruna

Mihai verzorgt onze stijldanslessen op dinsdag en donderdag.

“Dansen is mijn grootste passie sinds ik pas 7 jaar oud was. Een van de beste gevoelens in de wereld is om mensen dankbaar te zien zijn
voor wat je ervan hebt geleerd. Het is ook heel inspirerend als je ze ziet ontwikkelen en hun persoonlijkheid ontdekt door de middel van dans, en dat is waarom ik hou van wat ik doe en waarom ik er zoveel passie aan besteed.”

Michelle Maessen

Michelle Maessen assisteert al sinds een aantal jaren bij de stijldansenlessen op de donderdag. Zelf begonnen als dansend lid bij U Dance helpt ze nu beginnende en gevorderde dansers bij hun danslessen.

Thalia Laurentius

Op dinsdag danst Thalia aan de zijde van Mihai om hem te assisteren bij het uitleggen van de figuren en om vragen te beantwoorden over de nieuwe danspassen.

Salsa

Andrew Silonero

Andrew verzorgt sinds dit jaar een deel van de salsalessen op dinsdag. Zijn favoriete dansstijlen zijn salsa en kizomba en hij kan in beide stijlen leiden en volgen.

‘Sinds ik ben begonnen met het lesgeven ben ik er achter gekomen dat een van de mooiste dingen in het leven het op een kleine of grote manier bijdragen aan de ‘dance-journey’ van andere dansers is. Als docent hoop ik dat je door de lessen niet alleen mooier, maar ook fijner en zelfverzekerder gaat dansen.’

Abrahan

Abrahan geeft sinds 2020 les bij U Dance. In totaal geeft hij al zo’n 7 jaar salsales over heel de wereld!

Nice to meet you all… I am Abrahan, a 25 year old Ecuadorian with a big passion for dancing and a bubblier soul con mucho sabor. I started to dance over 10 years ago and can’t get enough… Salsa, Bachata, Kizomba, Cha cha, Pachanga, Guaguanco… I love them all. I’m looking forward to meet you at the U Dance lessons.

Neshome Schaeffer

Neshome assisteert om de dinsdag de salsales met Andrew of Abrahan.

Iris Blok

Iris assisteert om de dinsdag de salsales met Andrew of Abrahan.