Docenten

Stijldansen

Rogier Dasselaar

Rogier Dasselaar verzorgt sinds 2009 bij U Dance met veel plezier de stijldanslessen op zowel de dinsdag als de donderdag van de beginners tot de gevorderden plus. Sinds dit jaar krijgt Rogier hierbij hulp van Mihai en geeft Rogier de lessen op donderdag.

“Ik geniet niet alleen zelf van dansen, het is ook prachtig om mensen te zien dansen en daardoor zichzelf te ontwikkelen. Ik heb gedurende mijn eigen danscarrière gemerkt dat dans iets losmaakt in mensen wat niet in woorden is te omschrijven. Het plezier dat mensen uitstralen tijdens een dansles is voor mij als docent zijnde ontroerend, motiverend en waardevol.”

Mihai Pruna

Mihai verzorgt dit jaar onze stijldans lessen op dinsdag.

“Dansen is mijn grootste passie sinds ik pas 7 jaar oud was. Een van de beste gevoelens in de wereld is om mensen dankbaar te zien zijn
voor wat je ervan hebt geleerd. Het is ook heel inspirerend als je ze ziet ontwikkelen en hun persoonlijkheid ontdekt door de middel van dans, en dat is waarom ik hou van wat ik doe en waarom ik er zoveel passie aan besteed.”

Michelle Maessen

Michelle Maessen assisteert al sinds een aantal jaren bij de stijldansen lessen en doet dit nu op de donderdag. Zelf begonnen als dansend lid bij U Dance helpt ze nu beginnende en gevorderde dansers bij hun danslessen.

Ellen Jochems

Op dinsdag danst Ellen aan de zijde van Mihai om hem te assisteren bij het uitleggen van de figuren en om vragen te beantwoorden over de nieuwe danspassen.

Salsa

Evie Boerhout

Evie Boerhout verzorgt elke week de salsalessen bij U Dance. Evie danst als leider en volger en kan hierdoor zowel de heren als de dames in de les goed helpen bij het aanleren van nieuwe technieken en figuren.

“Ik kan oprecht genieten als iedereen in de groep lekker bezig is. Maar daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen die dat wil zijn/haar eigen uitdaging heeft en kan werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.”

Andrew Silonero

Andrew verzorgt sinds dit jaar een deel van de salsalessen op dinsdag. Zijn favoriete dansstijlen zijn salsa en kizomba en hij kan in beide stijlen leiden en volgen.

‘Sinds ik ben begonnen met het lesgeven ben ik er achter gekomen dat een van de mooiste dingen in het leven het op een kleine of grote manier bijdragen aan de ‘dance-journey’ van andere dansers is. Als docent hoop ik dat je door de lessen niet alleen mooier, maar ook fijner en zelfverzekerder gaat dansen.’

Abrahan

Abrahan geeft sinds 2020 les bij U Dance. In totaal geeft hij al zo’n 7 jaar salsales over heel de wereld!

Nice to meet you all… I am Abrahan, a 25 year old Ecuadorian with a big passion for dancing and a bubblier soul con mucho sabor. I started to dance over 10 years ago and can’t get enough… Salsa, Bachata, Kizomba, Cha cha, Pachanga, Guaguanco… I love them all. I’m looking forward to meet you at the U Dance lessons.