Laden Evenementen

« Alle Evenementen

U Day!

2 juni

Lieve U Dancers,

De inschrijving voor U Day is al open! Inschrijven kan via de volgende link: tinyurl.com/ybjghcpv

Zaterdag 2 juni zullen we de 9e verjaardag van U Dance vieren door middel van een teammatch binnen de vereniging. Dit is de afgelopen jaren een traditie geworden en die willen we graag in stand houden! Tijdens deze teammatch zullen er vier teams zijn die het tegen elkaar opnemen. In verschillende ronden zullen er één of twee paren van elk team op de dansvloer staan en de gegeven opdracht uitvoeren. Denk aan dansjes als “een zo lelijk mogelijke Engelse wals” of “een rumba met z’n drieën”. Een vakjury zal bepalen wie deze opdracht het beste uitvoert. Hierbij gaat het vooral om plezier en originaliteit, en dus niet per se om wie het beste danst! Leuk dus voor zowel beginnende dansers als de dansveteranen onder ons. Naast stijldans zullen er ook salsa en bachata rondes zijn.

Deze leuke activiteit vindt plaats van 12:45 tot 17:30 op Olympos in sportzaal 3 en de entree is slechts 3 euro. Na afloop kun je je bij ons aansluiten om op eigen kosten mee te eten bij restaurant GYS op het adres Amsterdamsestraatweg 113 (dus niet die
bij Voorstraat 77).

Binnenkort zullen we de kleuren van de teams en de teamcaptains aan jullie bekend maken, dus blijf op de hoogte. Vergeet je daarnaast niet in te schrijven en 2 juni in je agenda te zetten, we hopen dat jullie er net zoveel in hebben als wij! Als je nog vragen hebt over U Day mag je een mailtje sturen naar actcie@usdvudance.nl , ons aanspreken op de gang of stalken via Facebook of Whatsapp.
Let op! Inschrijven kan tot en met 21 mei. Dus doe het snel! De inschrijflink: tinyurl.com/ybjghcpv

Liefs van de ActCie,

Bas, Mike, Tim, Mandy en VeraP.S. Verdere updates staan op ons Facebookevenement.

Gegevens

Datum:
2 juni