Kosten

Om bij U Dance te dansen, moet je rekening houden met de volgende kosten:

 Bedrag Te betalen aan
OlymPas / Verenigingskaart€ 160Sportcentrum Olympos
Contributie U Dance€ 55 per jaarU Dance
Cursusgeld€ 55 per cursus per jaarU Dance
Toelage Verenigingskaart indien je een verenigingskaart hebt€ 33,88 euroU Dance
Alle prijzen zijn incl. BTW.

Voorbeeldberekening

1. Niet-dansende leden zullen dus €55,- betalen per jaar (enkel contributie). Zij mogen geen lessen volgen, maar wel naar activiteiten, vrijdansen en technieklessen komen.

2. Dansende leden met Olympas* en één danscursus zullen dus €55,- contributie + €55 lesgeld + €160 OlymPas = €270,- betalen.

3. Dansende leden met een Verenigingskaart en één danscursus zullen dus: €55,- contributie + €55 lesgeld + €160 Verenigingskaart + €33,88 toelage = €303,88 betalen.

* In deze berekening is rekening gehouden met een categorie A-OlymPas.
De prijzen in deze voorbeeldberekeningen zijn de prijzen van 2023.

Je kunt natuurlijk aan meerdere cursussen deelnemen, bijvoorbeeld salsa én stijldansen, of dansen op twee verschillende niveaus. Bij bovenstaande voorbeeldberekeningen komt er in dat geval €55 lesgeld per extra gevolgde cursus bij.

OlymPas

De lessen van U Dance vinden plaats in Olympos. Om bij U Dance een danscursus te mogen volgen, moet je in het bezit zijn van de OlymPas. Je kunt de tarieven hier vinden en de pas is geldig voor een jaar (studenten universiteit in Nederland / HU / HKU). De nieuwste prijzen zijn altijd te vinden op de website van Olympos. Ben je geen student aan een van deze instellingen, kijk dan hier wat je voor een OlymPas / Verenigingskaart betaalt. Als je in bezit bent van een OlymPas mag je ook onbeperkt sporten bij en gratis meedoen aan de groepslessen van Olympos.

Verenigingskaarten

Als je geen student meer bent, kan het voordeliger zijn om een Verenigingskaart te kopen. Deze hebben dezelfde prijs als een reguliere OlymPas, alleen mag je dan niet onbeperkt sporten op Olympos en niet deelnemen aan de cursussen en groepslessen die door Olympos gegeven worden. Omdat wij geen subsidie ontvangen voor leden die een verenigingskaart i.p.v. OlymPas kopen, moet je een bedrag bijbetalen als je een verenigingkaart koopt. Het gaat om €33,88, te betalen via factuur aan USDV U Dance.