Evie Boerhout

Evie Boerhout verzorgt eens per maand (de eerste dinsdag van de maand) samen met onze vaste salsadocent Peter Wajer de Salsales. Dansen is en blijft een passie van Evie. Op haar tiende jaar begon ze met dansen en ze danst nog steeds. Met veel plezier en enthousiasme geeft ze danslessen in verschillende salsa(gerelateerde) stijlen. Van Salsa en Bachata tot Lady Styling en HipHop Salsa. Hierin danst ze als leider én als volger.

Sinds 2005 is Evie actief als freelance dansdocente/assistente. In haar lessen probeert ze haar enthousiasme voor de salsa te delen. Echter geeft ze haar lessen vanuit een technisch oogpunt, zonder het plezier en gevoel uit het oog te verliezen. Het échte leren leiden en volgen staan in haar lessen centraal. Daarnaast besteed ze aandacht aan het gebruik van de muziek en houdt ze van simpele en praktische styling.

Ze kan oprecht genieten als iedereen in de groep lekker bezig is. Maar daarnaast vind ze het belangrijk dat iedereen die dat wil zijn/haar eigen uitdaging heeft en kan werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dan ook altijd bij haar terecht voor vragen en extra tips.