Rogier Dasselaar

Goedendag! Mijn naam is Rogier Dasselaar en ik verzorg sinds 2009 met veel plezier de stijldanslessen bij USDV U Dance.

U Dance is een leuke actieve vereniging en bestaat uit vele enthousiaste bestuursleden, commissies en dansende studenten. Zij hebben allen hetzelfde voor ogen: gezelligheid en plezier in dansen. Daar hou ik ook van! Ik geniet niet alleen zelf van dansen, het is ook prachtig om mensen te zien dansen en daardoor zichzelf ontwikkelen. Ik heb gedurende mijn eigen danscarrière gemerkt dat dans iets losmaakt in mensen wat niet in woorden is te omschrijven. Het plezier dat mensen uitstralen tijdens een dansles is voor mij als docent zijnde ontroerend, motiverend en waardevol.

Op 13-jarige leeftijd ben ik in Doetinchem voor het eerst in aanraking gekomen met stijldansen. Ik ontdekte direct het genot van dansen en enkele jaren later begon ik dan ook uiteraard met wedstrijddansen. Ik sloot me aan bij een ballroom formatieteam en steeds vaker trainen, lessen en individuele wedstrijden dansen was dan ook onvermijdelijk. Enkele jaren later belandde ik in de hoogste ballroomklasse van Nederland en vond dat het ook maar eens tijd werd voor de latin. Het duurde dan ook niet lang voordat ik en mijn (dans)partner Floor Disveld fanatieke tiendansers zijn geworden. Neem maar even een kijkje op onze website: www.rfdance.nl.

Naast dansen geniet ik erg van muziek, koken en lekker eten. In ben graag in de natuur en bezoek regelmatig een voorstelling. In mijn vrije tijd ben ik vaak betrokken bij theaterprojecten en ik begeleid in Doetinchem al jarenlang een jongerenvoorstelling met veel dans, muziek, theater, acrobatiek, beeldende kunst en fashion.

Wellicht tot op een van de lessen!

Vriendelijke groet,

Rogier Dasselaar