Kosten

Contributie (2017/2018)

U Dance maakt onderscheid tussen dansende leden en niet-dansende leden. Als dansend lid volg je een danscursus en kun je naar activiteiten komen. Niet-dansende leden volgen geen danscursus, maar mogen wel naar activiteiten komen.
Contributie lidmaatschap (heel jaar)                €30,-
Cursusgeld (heel jaar)                                     €30,-

De machtigingen voor de contributie en het cursusgeld kunnen ondertekend worden tijdens de proeflessen. Het bedrag wordt rond november van je rekening afgeschreven. De machtigingen moeten voor de echte lessen (week van 1 oktober) ondertekend zijn, anders kom je de les niet in.

Tarieven OlymPas (2017/2018)

De lessen van U Dance vinden plaats in Olympos. Om bij U Dance een danscursus te mogen volgen, moet je in het bezit zijn van de OlymPas. Deze pas kost 130 euro en is geldig voor een jaar. Wat je allemaal kan doen met de OlymPas is afhankelijk van welke categorie je zit. Er zijn in totaal drie categorieën A, B of C. Wanneer je student bent, val je in categorie A. Ben je medewerker bij Universiteit Utrecht of het UMC, val je in categorie B. Ben je beide niet, dan val je in categorie C. Meer informatie over de verschillende categorieën is te vinden via de volgende link: http://www.olympos.nl/nl-nl/inschrijven/tarieven.aspx. Wanneer je in categorie A valt, dan mag je met de OlymPas onbeperkt sporten bij Olympos en meedoen met de groepslessen van Olympos. Daarnaast is er een OlymPas light. Deze is speciaal voor B en C leden die alleen bij een Studenten Sportvereniging sporten. De pas kost 130 euro, je kan dan geen gebruik maken van het onbeperkt sporten bij Olympos.

De OlymPas kan aangeschaft worden bij Olympos. Voor het begin van de echte lessen (week van 1 oktober) moet je in het bezit zijn van de OlymPas, anders kun je helaas niet deelnemen aan de lessen.

Hoeveel betaal ik nu eigenlijk in totaal?

Niet-dansend lid:            €30,-
Dansend lid:                   €190,- (€30,- contributie aan U Dance, €30 lesgeld bij U Dance en €130,- voor de OlymPas)

Heb je vragen? Mail gerust naar: secretaris@usdvudance.nl.

Geef een reactie