Lidmaatschap

Lid worden
Als je je inschrijft als lid van USDV U Dance, opent zich een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je! Je kunt je inschrijven voor een cursus salsa of stijldansen, je krijgt stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergaderingen (ALV’s), kunt je aanmelden voor een commissie, wordt uitgenodigd voor alle leuke activiteiten die de ActCie organiseert, je kunt elke maand een avondje vrijdansen en lekker komen borrel elke tweede woensdag van de maand. Daarnaast krijg je regelmatig een nieuwsbrief die de allerleukste activiteiten van U Dance en haar zusterverenigingen duidelijk op een rijtje zet en al het belangrijke verenigingsnieuws voor je samenvat.

Natuurlijk zijn er nog een hoop andere voordelen (leuke mensen! gala’s! een almanak!) en is het het leukst om die allemaal zelf te komen ontdekken.

Afmelden lidmaatschap
Wanneer je volgend jaar niet meer wil dansen moet je je uiterlijk een maand voor het einde van het collegejaar uitschrijven, dus vóór 1 augustus, door een mailtje te sturen naar secretaris@usdvudance.nl. Voor de danscursussen hoef je je niet af te melden: een cursus loopt slechts van september tot juni.
Vergeet je je uit te schrijven voor 1 augustus, dan betaal je het volgende jaar wel nog gewoon de contributie, maar niet het lesgeld. Je mag dan ook nog steeds deelnemen aan alle activiteiten.

Geef een reactie