Inschrijven

De inschrijvingen zijn op dit moment gesloten! 

Tijdens de proeflessen (week 37, 38 en 39) kan je je inschrijven bij U Dance. Dit kan tijdens de lessen of dit kan je thuis doen. Let op: Je inschrijving is pas compleet als hij is ondertekend door het bestuur!

How To: Inschrijven bij USDV U Dance

Nieuw lid:
– In de rechter zijbalk bovenaan zie je een veld waar je kunt inloggen. Onder dit veld staat ‘Registreren’. Klik hierop.
– Je krijgt nu een scherm waarbij je een gebruikersnaam en mailadres moet opgeven. Deze
gebruikersnaam zal zichtbaar zijn bij de comments die je plaatst op de website en bij je
inschrijving. De meeste mensen hebben als gebruikersnaam voornaam_achternaam. Het
mailadres dat je hier opgeeft zal gebruikt worden voor bijna alle communicatie van USDV U Dance naar jou toe, dus zorg dat dit in een mailbox komt die je regelmatig bekijkt!
– Klik op de knop ‘Registreren’. Je ontvangt nu een mail met daarin een wachtwoord voor de website.
– Ga weer naar de homepage van www.usdvudance.nl en log in.
– Nu je bent ingelogd zie je bovenaan een zwarte balk met een aantal opties. Klik op “Welkom bij USDV U Dance” (links bovenaan met een huisje ernaast) en klik vervolgens op “Dashboard”.
– Klik nu linksboven op “Jouw aanvraag”.
– Klik de cursus(sen) aan die je graag wilt volgen en klik op “volgende pagina”.
– Vul nu alle gevraagde gegevens in en klik daarna op “Verzend aanvraag”.
– Je krijgt nu een scherm te zien waarop je alle gegevens nog eens na kunt kijken.
– Klopt alles? Print dan het ledencontract (in tweevoud), de machtiging voor het
lidmaatschap en de machtiging voor het lesgeld. Onderteken deze formulieren, neem ze mee naar U Dance en geef ze aan iemand van het bestuur. Je krijgt de het ledencontract en de machtiging voor het lidmaatschap automatisch ingevuld en klaar om te printen door te klikken op “ledencontract” en daarna (of daarvoor) op “machtiging” (dit is de machtiging voor het lidmaatschap). De machtiging voor het lesgeld is een beetje verstopt. Deze vindt je wanneer je een stuk verder naar beneden scrolt. Onder je gegevens staat de cursus (of cursussen) waarvoor je jezelf hebt ingeschreven. De machtiging vindt je door met je muis over het woord “stijldansen” en/of “salsa” te bewegen. In blauwe letters komt dan de knop “machtiging” tevoorschijn (onder het woord “stijldansen” en/of “salsa”).
– Kloppen je gegevens niet stuur dan een mail naar secretaris@usdvudance.nl
– Op het moment dat je de alle formulieren hebt ingeleverd, zal je lidmaatschap en cursusaanvraag geaccepteerd worden en ben je volledig ingeschreven.

Huidig lid:
– In de rechter zijbalk bovenaan zie je een veld waar je kunt inloggen. Log hier in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
– Nu je bent ingelogd zie je bovenaan een zwarte balk met een aantal opties. Klik op “Welkom bij USDV U Dance” (links bovenaan met een huisje ernaast) en klik vervolgens op
“Dashboard”.
– Klik nu linksboven op “Jouw lidmaatschap”.
– Nu zie je de cursussen waar je voor kunt inschrijven. Klik de cursus(sen) aan waar je jezelf voor wilt inschrijven, en klik vervolgens op “Inschrijven voor cursussen”.
– Je krijgt nu te zien dat je een cursusaanvraag hebt gedaan. Op het moment dat je met je muis over de cursusaanvraag beweegt zie je onder de naam van de cursus een knop “machtiging” verschijnen. Print deze machtiging uit, onderteken die, neem het mee naar U Dance en geef het aan iemand van het bestuur.
– Op het moment dat je de machtiging hebt ingeleverd zal je cursusaanvraag worden
geaccepteerd en ben je volledig ingeschreven.

Voor vragen of onduidelijkheden kan je mailen naar secretaris@usdvudance.nl

Geef een reactie