Voorwaarden

De Utrechtse studenten zijn de hoofddoelgroep van USDV U Dance, maar als je buiten Utrecht studeert, ben je natuurlijk ook meer dan welkom! Ben je geen student meer (maar je beste vriend of danspartner wel?), dan kan je ook nog bij U Dance danslessen volgen, maar dan val je in een andere categorie binnen het Sportcentrum Olympos en betaal je meer voor je SSV-registratie of OlymPas (meer weten? hier!). (niet-dansend) Lid blijven of donateur worden na je studie kan natuurlijk altijd.

In onze lessen hanteren we een maximum van 13 à 15 paren per les, afhankelijk van het niveau. In principe zijn de eerste 13 volgers en eerste 13 leiders verzekerd van hun plekje in een les, maar hebben we te veel inschrijvingen van enkel leiders of enkel volgers en zit de les vol, dan krijgen paren voorrang.  Gelukkig komen veel nieuwe dansers zonder partner naar de proeflessen en kan je je dus tijdens de eerste drie (proef)lesweken een leuke partner scoren en samen met hem/haar inschrijven. Vind bijvoorbeeld geen partner als volger? Dan kan je overwegen om als leider te gaan dansen (of andersom). Het maakt ons namelijk helemaal niet uit of je als man volgt of als dame leidt, als het maar leuk is!

De eerste inschrijfperiode loopt in september. Wil je later invallen, dan moet je wachten tot de tweede inschrijfperiode in januari en tenminste al een jaar danservaring hebben in stijldansen of salsa.

Geef een reactie