Olympos

Het sportcentrum Olympos is dé plek van vele studentensportverenigingen en tevens de plek waar wij onze danslessen geven. De ruime en veelzijdige accommodatie van Olympos ligt op het Utrecht Science Park (De Uithof). Het grote voordeel van dansen op Olympos is dat Olympos zelf een zeer gevarieerd aanbod van sporten heeft voor een lage prijs, wat betekent dat je naast dansen ook kunt fitnessen of andere sporten kunt beoefenen met groepslessen of cursussen. Je kunt kiezen uit zo’n 70 verschillende sporten!

Ook niet geheel onbelangrijk is het sportcafé dat gevestigd is in het sportcentum. Het café is de huiskamer van Olympos en thuisbasis van meer dan 20 studentensportverenigingen. Ook andere Olympossporters, studenten en medewerkers van het Utrecht Science Park en deelnemers aan evenementen kunnen er voor of na het sporten, college of werk terecht voor een lunch, diner of een drankje.

Kortom: Olympos is een ideale plek om te dansen en achteraf gezellig een drankje te doen! Alle informatie over Olympos kun je vinden op de website. Kijk ook vooral op onze verenigingspagina.