Partners

Team Utrecht

Met ‘Team Utrecht’ heeft de Sportraad Utrecht een omgeving gecreëerd in de studentensport waarbij presteren, verbinden en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Dat is immers waar sport om draait. Team Utrecht is gebaseerd en geïnspireerd op het American College Sports principe, waar sporten een groot onderdeel is van de Universiteit en dus ook van je studententijd. Veel studenten willen graag bij de verschillende populaire verenigingen sporten en moedigen elkaar aan bij wedstrijden. De basis van Team Utrecht is dan ook dat het niet uitmaakt wie je bent, welke sport je doet of hoe oud je bent; zodra je bent aangesloten bij de studentensport behoor je tot dit sportieve team. Je bent trots om te strijden voor de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en de prachtige grachtenstad Utrecht. Je kunt Team Utrecht herkennen aan de kleuren rood, zwart en wit en zult er zeker mee in aanraking komen als je besluit om in Utrecht te gaan sporten!  Voor meer informatie, klik hier.

Olympos

Het sportcentrum Olympos is dé plek van vele studentensportverenigingen en tevens de plek waar wij onze danslessen geven. De ruime en veelzijdige accommodatie van Olympos ligt op het Utrecht Science Park (De Uithof). Het grote voordeel van dansen op Olympos is dat Olympos zelf een zeer gevarieerd aanbod van sporten heeft voor een lage prijs, wat betekent dat je naast dansen ook kunt fitnessen of andere sporten kunt beoefenen met groepslessen of cursussen. Je kunt kiezen uit zo’n 70 verschillende sporten!

Ook niet geheel onbelangrijk is het sportcafé dat gevestigd is in het sportcentum. Het café is de huiskamer van Olympos en thuisbasis van meer dan 20 studentensportverenigingen. Ook andere Olympossporters, studenten en medewerkers van het Utrecht Science Park en deelnemers aan evenementen kunnen er voor of na het sporten, college of werk terecht voor een lunch, diner of een drankje. Kortom: Olympos is een ideale plek om te dansen en achteraf gezellig een drankje te doen! Alle informatie over Olympos kun je vinden op de website. Kijk ook vooral op onze verenigingspagina.

DressMe

DressMe (https://www.dressmeclothing.nl/) verzorgt de bedrukking van alle verenigingskleding van U Dance. Van de trainingsbroeken en de vesten tot de commissie t-shirt worden door DressMe bedrukt.

Dansboetiek Danceway

Bij Dansboetiek Danceway (http://www.danceway.nl/) kan je als lid van U Dance altijd terecht voor een nieuw paar dansschoenen of accessoires voor je schoenen. Leuke bijkomstigheid, met een kaartje van het bestuur krijg je bij Danceway maar liefst 10% korting op je aankopen.

KNAEK

Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen ze een lokaal kortingsaanbod. Dit wordt aangevuld met nationale kortingen en online (cashback)kortingen. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvoller kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn!

https://www.knaek.nl/studentenkorting/Utrecht