Proeflessen 2023

Ons dansseizoen gaat alweer bijna van start en dat doen we zoals elk jaar met drie weken aan gratis proeflessen salsa en stijldansen! Onze proeflessen zullen plaatsvinden op 5, 7, 12, 14, 19 en 21 september volgens het lesrooster hieronder. Ze zullen plaatsvinden in danszaal 1 en 2 van Olympos. Het adres is Uppsalalaan 3, Utrecht. 

 Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem! Onze beginnerscursussen starten bij de basis van elke dans. 

Heb je nog geen partner? Ook dat is geen probleem, de proeflessen zijn juist ook bedoeld om een partner te vinden voor de rest van het jaar! 

Heb je wel al een partner? Volg dan zeker ook de proeflessen, want ze maken deel uit van het lesprogramma. 

Weet je niet wat je aan moet? Kom in lekker zittende kleding en binnenschoenen (buitenschoenen mogen niet).

Volg in Olympos onze wegwijzerbordjes: rechts de trap op, boven langs de gymzalen, dan weer rechts de trap op naar de kleedkamers van Dans 1 en Dans 2.

Ken je ook nog iemand die van dansen houdt? Neem ze gezellig mee naar de proeflessen! Iedereen is welkom. Heb je het heel erg naar je zin gehad bij de proeflessen en wil je je inschrijven voor de rest van het jaar, dan kan dat via deze link: https://usdvudance.nl/inschrijvencursusjaar/ 

Let op dat als je je in wilt schrijven je wel student moet zijn en een partner moet hebben voor de salsa en/of stijldanscursus. Uiterlijk op de 25ste van september zul je te horen krijgen of je geplaatst bent in de les. Alvast welkom bij U Dance! 

Heb je nog vragen over de proeflessen, de vereniging, of heel iets anders? Voel je dan vrij om iemand met een groen of zwart bestuursshirt aan te spreken in de gangen tijdens de proeflessen. Natuurlijk mag je ook altijd een mailtje sturen naar secretaris@usdvudance.nl. 

* Stijldansen gevorderden+ wordt nu alleen in september aangeboden. 25 september wordt bepaald of deze les blijft of komt te vervallen.

* Ballroom advanced+ will only be offered in September for now. 25 september it will be determined whether this class will remain or be dropped