Bestuur

Klik hier voor een overzicht van de voorgaande besturen.


Huidig bestuur: het negende bestuur (2016-2017)

Van links naar rechts: Alewijn Donraadt, Nathalie de Jong, Maartje Meesters, Alexia Bottino en Talitha Tijsterman
Van links naar rechts: Alewijn Donraadt (PR intern), Nathalie de Jong (secretaris), Maartje Meesters (voorzitter), Alexia Bottino (penningmeester) en Talitha Tijsterman (PR extern)
Deze foto is mede mogelijk gemaakt door Kasteel de Haar.
De kleding is mede mogelijk gemaakt door Het Vermaakatelier.

Maartje Meesters – Voorzitter
Hallo, mijn naam is Maartje en ik ben 22 jaar. Vijf jaar geleden startte ik met de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Utrecht en afgelopen jaar heb ik een selectietraject voltooid om komend jaar de master Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht te mogen volgen. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar voorzitter mogen zijn van de almanak commissie bij U Dance en dit vond ik zo leuk dat ik solliciteerde voor een volgend voorzitterschap!

Het nuttig bezig zijn met mensen is een van de leukste dingen die er is (naar mijn mening). Samen met mijn mede-bestuurders hoop ik veel nuttige dingen te mogen en kunnen doen. Het bestuursjaar lijkt mij daarom ook een heel leuke, uitdagende en gezellige wijze om mezelf verder te ontwikkelen en natuurlijk om bij te dragen aan het bestaan van deze fijne vereniging. Dankzij de HBO bachelor heb ik veel tijd besteed aan het leren van vaardigheden die bij het voorzitterschap van een bestuur waarschijnlijk van pas zullen komen (organisatorische zaken zoals plannen, luisteren, evalueren, communiceren etc.). Met mijn vervolgopleiding focus ik mij meer op het samen leren en groeien, zowel voor onderwijsinstellingen als bedrijven. Hierbij hoop ik dat deze nieuwe kennis ook zal
bijdragen aan de groei van de vereniging. Al met al kijk ik erg uit naar komend collegejaar!

Nathalie de Jong (23 jaar) – Secretaris
Ik heb net mijn eerste dansjaar bij U Dance erop zitten, stijldansen bij de semi-gevorderden. Ik werd toen benaderd of ik misschien interesse had in een bestuursfunctie. Ik had hier nog helemaal niet over nagedacht maar het leek me toch wel een leuke uitdaging. Na wat informatie kreeg ik een sollicitatiegesprek en niet lang daarna werd bekend gemaakt dat ik deel van het bestuur uit mocht maken! Een erg leuke uitdaging die ik met beide handen heb aangenomen.

Zelf studeer ik Business Management aan de Hogeschool Utrecht en ben ik erg doelgericht en gemotiveerd om zoveel mogelijk uit mijn studententijd te halen. De functie secretaris past goed bij mij omdat ik altijd mijn zaakjes op orde heb en niet tegen chaos kan. Structuur en op tijd komen zijn termen die goed bij mij passen.

Dansen bij U Dance is leuk, omdat je je echt betrokken voelt bij de vereniging. Iedereen is heel open en er zijn heel veel leuke activiteiten. Ook heb ik meegedaan aan het Nederlands Toernooi voor Dansende Studenten, laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen, maar ook erg uitdagend! Zelf heb ik in het verleden ook bij dansscholen gedanst, maar daar merk je toch wel dat stijldansen meer ouderen trekt. In deze dansvereniging zijn veel mensen van mijn leeftijd dus dat is erg gezellig.

Alexia Bottino (20 jaar)- Penningmeester
Dit is mijn tweede jaar bij U Dance en ik dans de swingende salsa op dinsdagavond! Voor mij was de reden een bestuursjaar te gaan doen voornamelijk de persoonlijke uitdaging die er bij komt kijken. Natuurlijk vind je die ook bij andere verenigingen, maar vanwege mijn passie voor dansen (ik dans ook bij STUdance) was een bestuursjaar bij U Dance voor mij een logische keuze. Gezien ik de enige salsa-danser ben in het bestuur, hoop ik dat ik ervoor kan zorgen dat dit jaar meer salsa-gerelateerde activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Ik heb mijn bachelor Scheikunde deze zomer afgerond en ga beginnen aan de master Molecular and Cellular Life Sciences (MCLS) in Utrecht. Naast mijn studie heb ik een bijbaan, dans ik meerdere uren in de week (nee, echt?), probeer ik de lekkerste gerechten op tafel te zetten (waarbij de keuken meestal een bende wordt en mijn kookkunsten tegenvallen) en spreek ik zo veel mogelijk af met vrienden (soms ook met shotjes, waarbij de woonkamer ook een zooitje wordt).

Dit jaar ga ik bij U Dance als penningmeester aan de slag, wat maar weer laat zien dat ik een echt bètameisje ben: ik moet orde scheppen in de chaos van cijfers en bedragen en altijd alles zien te passen en meten. Ik heb er erg veel zin in en hoop met mijn mede-bestuursleden een mooi jaar te kunnen neerzetten!

Alewijn Donraadt – Commissaris PR Intern
Ik ben Alewijn. Met mijn 27 jaar ben ik de oudste in dit bestuur. Dit bestuursjaar vervul ik de functie van ‘Commissaris PR Intern’. Stijldansen doe ik nu al bijna 10 jaar en ik ben twee jaar geleden overgestapt naar USDV U Dance. Daarvoor danste ik in Nieuwegein. Naast stijldanser ben ik, bijna afgestudeerd, student Toegepaste psychologie. Deze opleiding hoop ik eind 2016 te hebben afgerond. Mijn afstudeerrichting is coachen en begeleiden. Dit hoop ik later ook te gaan doen binnen middelbaar en/of hoger onderwijs.

Stijldansen is mijn grootste hobby. Hoe vaker, hoe beter. Maar naast stijldansen vind ik het ook leuk om voor andere mensen te koken. Je kan mij dan ook, met regelmaat, op een donderdagavond terugvinden in de keuken van studentenvereniging B.I.T.O.N. Ook lees ik graag fantasieboeken (ik kan de wereld soms helemaal vergeten in een goed boek). De laatste tijd zijn dat vooral veel boeken van Brandon Sanderson. Ik ben altijd wel in voor een spelletjes avond. Ik kijk met veel plezier uit naar het komende jaar en hoop er een gezellig en leuk dansjaar van te maken.

Talitha Tijsterman – Commissaris PR Extern
Hee, ik ben Talitha en ik ben 21 jaar. Ik ben op dit moment nog met de laatste afrondingen van mijn bachelor Biologie bezig. Als dat allemaal goed gaat, begin ik in september met de master Behavioural Ecology aan de Universiteit Utrecht.

Afgelopen jaar was mijn eerste jaar bij U Dance en ook pas mijn eerste jaar stijldansen. Na
enthousiaste verhalen van andere biologen, ben ik naar de proeflessen gegaan om te kijken of stijldansen iets voor mij was. Ik ben heel blij dat ik lid ben geworden, want ik heb enorm veel geleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad dit jaar. Helaas kon ik afgelopen jaar niet naar de borrels komen, omdat ik op de woensdagavond paardreed bij de studentenruitervereniging Hippeia. Deze gemiste avonden ga ik komend jaar dus goed inhalen. Ik hoop jullie allemaal te zien op de borrels in
café de Stadsgenoot!

Ik heb super veel zin om na de zomer U Dance te mogen vertegenwoordig als PR Extern. Bij mijn studievereniging heb ik twee jaar de buitenlandse reis georganiseerd. Het is ontzettend leuk om gezamenlijk naar een doel toe te werken. Daarnaast heb ik enorm veel geleerd op het gebied van communicatie met externe partijen. Dit komt natuurlijk heel goed van pas bij mijn functie.

IMG-20160706-WA0009 v.l.n.r. Alewijn Donraadt, Nathalie de Jong, Maartje Meesters, Alexia Bottino, Talitha Tijsterman

Geef een reactie