Kandidaatsbestuur

Kandidaatsbestuur bestuursjaar 2017-2018

Van links naar rechts: Lucie Zanen (PR intern), Ronald Thomson (secretaris), Maja van Eijndthoven (voorzitter), Niels Prieckaerts (penningmeester) en Sheran Parker (PR extern)

Maja van Eijndthoven

Hoi ik ben Maja, 21 jaar en danste eigenlijk al voordat ik kon lopen. Na een hele hoop andere dansstijlen te hebben gedaan (jazzballet, showdance, streetdance, breakdance, hiphop, modern, afrojazz en ga zo maar door) ging afgelopen jaar eindelijk mijn lang gekoesterde wens in vervulling om te gaan stijldansen. Vanaf dag 1 heb ik me helemaal thuis gevoeld tussen deze lieve swingende mensen. Hoewel ik pas sinds afgelopen jaar bij de vereniging dans wilde ik me graag inzetten om iets te doen binnen de vereniging. Daarom heb ik voorgaand seizoen met veel plezier foto’s en filmpjes gemaakt en deel uitgemaakt van het gala-decoratie-team. Toen ik gevraagd werd om deel uit te gaan maken van het bestuur voelde ik me enorm vereerd. Maar ondanks dat ik de vereniging misschien nog niet zo heel goed ken weet ik zeker dat ik de skills in huis heb voor het voorzitterschap. Afgelopen jaren heb ik een bestuur opgericht voor de Improvisatiegroep Af en Toe Komisch Theater waarbij ik de rol van voorzitter/companymanager op me heb genomen. Ik vind het erg leuk om het beste uit mensen naar boven te halen en overzicht te krijgen en houden door de juiste verbindingen te leggen. Ik heb dan ook al veel productie en communicatie- ervaring opgedaan tijdens stages.

Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid voor de Master Film- en Televisiewetenschap. Je kan dus wel een beetje raden wat mijn passies zijn… Na de zomer hoop ik te gaan werken, maar daarnaast ben ik eigenlijk altijd wel een bezig bijtje. Filmpjes en foto’s maken, toneelstukken schrijven, de journalist uithangen bij DUB, ik doe het allemaal met liefde, en het liefst tegelijk. Gelukkig bezit ik over goede organisatieskills en die zullen dan ook goed van pas komen bij het voorzitterschap, iets minder creatief misschien, maar zeker een leuke uitdaging!

Ronald Thomson

Hello Ronald here, 23 jaar en de nieuwe secretaris van USDV U dance.
Ik heb dans altijd interessant gevonden. Ik kijk vaak dansfilmpjes op YouTube en sta altijd open voor een dansfeest al heb ik nooit danslessen gevolgd.
Vorig jaar heb ik besloten om mee te doen aan de proeflessen bij U Dance. Dit vond ik uiteindelijk zo leuk dat ik heb besloten om mezelf in te schrijven voor stijl- en salsa danslessen. Gedurende afgelopen jaar heb genoten van de coole sfeer bij U Dance en heb ik veel leuke mensen leren kennen.

Ik overwoog om nog iets bij de verenging te doen, omdat ik graag wil bijdragen en het verder ontwikkelen en behouden van deze coole sfeer. Ik wist alleen niet precies  wat ik wilde doen. Toen werd ik benaderd door de huidige  bestuur en gevraagd of ik interesse zou hebben in een bestuursjaar. Ik heb vervolgens gesolliciteerd and now we’re here.
Voor mij is het bestuursjaar een uitdaging omdat ik niet zo ervaren ben als mijn mede-bestuursleden. Well sta ik ervoor open om veel te leren en samen met U Dance verder te groeien en natuurlijk ook om veel te dansen.
Naast dansen  begin ik volgend collegejaar met het derde jaar van mijn opleiding biologie. In mijn vrije tijd kijk graag naar films en lees ook vaak comicbooks.

I’m really excited for coming year at U Dance!

Niels Prieckaerts

Ik ben Niels en dans nu sinds 2 jaar bij USDV U Dance. Zoals, denk ik, bij veel mensen het geval is ben ik gaan stijldansen omdat het toch iets is “wat je ooit gedaan en gekund moet hebben” en ik altijd al lastig stil kon staan met muziek op. En wat bleek, het is te leuk en gezellig om te stoppen, dus blijf ik gewoon lekker door dansen! Nu ik alweer voor mijn 3e jaar stijldansen ga, wil ik daarnaast ook graag de functie van penningmeester binnen het bestuur gaan vervullen binnen deze mooie vereniging.

Ik studeer fysiotherapie en dit jaar hoop ik mijn studie af te ronden en ergens aan de slag te gaan. Naast dansen speel ik al 13 jaar erg graag honkbal en de afgelopen 3 jaar bij UHSV De Wombats in de Bilt en ik ben daar elk weekend wel één van de 2 dagen op het veld te vinden. Verder drink ik graag (een) biertje(s) met vrienden met af en toe een (bord)spelletje erbij. Boeken lees ik ook graag, maar alleen als ik weet dat ik een paar nachtjes slaap kan missen voor als het boek te spannend is om te stoppen.

Ik hoop dit jaar de vereniging en jullie goed te leren kennen en de financiën op orde te houden!

Lucie Zanen

Hoi, ik ben Lucie, 22 jaar en nu kandidaatsbestuur voor de functie PR intern van U Dance. De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier gedanst bij U Dance, wat me naast mijn fantastische dansmoves ook vooral heel veel gezelligheid heeft opgeleverd!

Daarnaast heb ik in deze tijd ook veel commissiewerk gedaan bij U Dance. Ik heb me het afgelopen jaar ingezet voor het organiseren van een prachtig gala met de GalaCie. Het jaar daarvoor zat ik in de ActCie en AlmanakCie, waarbij ik veel activiteiten heb mogen organiseren en natuurlijk een almanak heb gemaakt. Alle leuke ervaringen die ik met deze commissies heb opgedaan, zowel over het werken binnen zo’n hecht team als het opzetten van allerlei activiteiten, hebben mij enthousiast gemaakt om me dit jaar weer in te zetten voor de vereniging en wel als bestuurslid. De ervaringen met al deze commissies maken mij denk ik dan ook een geschikte kandidaat voor de functie commissaris PR Intern, een functie die ik graag wil gaan vervullen!

Hiernaast ben ik druk bezig met mijn studie diergeneeskunde. Ik volg de master geneeskunde van gezelschapsdieren, waarbij ik me vooral met honden en katten bezig houd. In de vrije tijd die ik nog over houd vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan, op terrasjes te zitten, spelletjes te spelen en taarten te bakken.

Ik kijk er naar uit om komend jaar samen met de rest van het bestuur voor deze leuke vereniging te zorgen en er een fantastisch jaar van te maken!

Sheran Parker

Ik studeer scheikunde en hoop dit jaar mijn bachelor af te ronden, maar naast informatie over chemie in mijn hoofd stampen, heb ik een hoop dat ik graag doe dat ik zo kort mogelijk zal proberen te samenvatten.

Ik houd van een goed verhaal, maakt niet uit in welke vorm het is. Een videogame, een boek, een film, etc. Gezellig met vrienden omgaan is ook iets waar ik niet zonder kan. Al is het maar een biertje in de kroeg, zwemmen op een zonnige dag, samen lui in de woonkamer zitten en op de pizza aflevering wachten. Je bedenkt het maar.

Dansen is iets dat begon uit speelse nieuwsgierigheid. Ik ben al van nature niet stil te houden als er een goed deuntje op de achtergrond is (in de vorm van mee bewegen, zingen of een onzichtbaar instrument bespelen), maar nadat ik echt met de proeflessen begon was ik ervan overtuigd dat ik het veel langer wil doen.

Als Extern zal mijn focus voor een groot deel buiten de vereniging zijn maar ik hoop ook met jullie allemaal een hoop lol te hebben.