PR-Cie

De PR-commissie ondersteunt de commissaris PR Extern en PR Intern. Ze brainstormen mee over verenigingskleding, helpen met allerhande posters, brochures en flyers en staan klaar om bij te springen waar nodig.

Commissie 2015-2016
De tips voor jurkjes en roddels over mooie mannen vliegen dit jaar over de tafel bij de vergaderingen van de PR commissie, want de vrouwen zijn goed vertegenwoordigd. Heleen, Renate, Jolien, Manon en Mike maken zich dit jaar druk over de public relations van U Dance.

Tijdens die gezellige vergaderingen zijn we natuurlijk ook serieus bezig. Zo proberen we ervoor te zorgen dat iedereen in Utrecht weet hoe tof U Dance is en regelen we dat we op de UIT weer heel veel nieuwe leden kunnen binnenhalen.

Ook organiseren we (soms samen met de ActCie) leuke activiteiten. In maart stonden flink wat U Dancers al te hiphoppen en jiven tijdens de uitwisselingsworkshop met STUdance en we regelen weer toffe ballroom en latin lectures voor jullie.

Heb je een goed idee of wil je helpen met het een of ander? Altijd welkom, trek een van ons even aan onze commissie-shirtjes!

Liefs!
Heleen, Jolien, Manon, Renate en MikePR CIE U DANCE