Workshops & Demo’s

Naast de reguliere lessen die wij als vereniging bieden, is het voor andere verengingen of grotere gezelschappen ook mogelijk om ons in te huren voor een demonstratie en/of workshop stijldansen en salsa. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bedrijfsfeestje of gala, maar ook als teambuilding-activiteit, trouwfeest of voor welke andere gelegenheid dan ook.

Dus organiseert u binnenkort een feest of zoekt u een leuke activiteit voor uw vereniging, jaarclub of gezelschap? Zoek niet verder, want bij ons bent u aan het goede adres!

Prijzen workshops
De prijs van een workshop hangt af van het aantal personen dat aan de workshop deelneemt. We hebben verschillende pakketten:
Pakket 1 – tot 20 personen: €60,-
Pakket 2 – 20 tot 30 personen: €85,-
Pakket 3 – 30 tot 40 personen: €110,-

1) De weergegeven prijzen zijn per uur.
2) Voor studentenverenigingen en non-profit organisaties geven wij een korting van 20%. Het bestuur behoudt het recht om hier van af te zien zonder opgaaf van reden.

Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u meerdere pakketten afnemen. De groep wordt dan opgesplitst in een aantal kleinere groepen, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven tijdens de workshop.

Tijdens de workshop zullen wij gebruikmaken van een muziekinstallatie. Deze kunt u zelf regelen bij de locatie, of wij kunnen dit verzorgen voor een meerprijs van €12,-.

Een workshop kan op uw eigen locatie plaatsvinden of wij kunnen u helpen met het vinden van een zaal. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief zaalhuur. Wij werken samen met Sportcentrum Olympos op de Uithof in Utrecht en met De WorkOut, een sportaccomodatie in het centrum van Utrecht.

Demonstraties
Wij kunnen ook uw gala of feest compleet maken met een spetterende ballroom- of latindemonstratie. Een demonstratie wordt altijd persoonlijk voor u samengesteld, op basis van uw wensen en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Mocht u interesse hebben in een workshop, mail dan naar pr@usdvudance.nl. Wij ontvangen uw aanvraag voor een workshop of demo graag een maand van tevoren, zodat wij voldoende tijd hebben om alles optimaal voor u te kunnen regelen.

Geef een reactie