Workshops & Demo’s

Naast de reguliere lessen die wij als vereniging aanbieden is het voor andere verengingen of grotere gezelschappen ook mogelijk om ons in te huren voor een demonstratie en/of workshop stijldansen en salsa. Dit kan bijvoorbeeld op een bedrijfsfeestje of gala, maar ook als teambuilding-activiteit, trouwfeest of voor welke andere gelegenheid dan ook.

Dus er bijvoorbeeld binnenkort een feest, of zoekt u een leuke activiteit voor uw vereniging, jaarclub of gezelschap? Zoek niet verder, want bij ons bent u aan het goede adres!

De prijs van een workshop hangt af van hoeveel personen er aan de workshop deelnemen. We hebben verschillende pakketten:
Pakket 1 – tot 20 personen: €50,-
Pakket 2 – 20 tot 30 personen: €70,-
Pakket 3 – 30 tot 40 personen: €90,-

Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u meerdere pakketten afnemen. De groep wordt dan opgesplitst in een aantal kleinere groepen, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven tijdens de workshop.

Een workshop kan op uw eigen locatie plaatsvinden, of wij kunnen u helpen met het vinden van een zaal. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief zaalhuur. Wij werken samen met Sportcentrum Olympos op de Uithof in Utrecht; en met De WorkOut, een sportaccomodatie in het centrum van Utrecht.

Wij kunnen ook uw gala of feest compleet maken met een spetterende ballroom- of latindemonstratie. Een demonstratie wordt altijd persoonlijk voor u samengesteld, op basis van uw wensen en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Mocht u interesse hebben in een workshop dan geven wij u graag meer informatie. Wij ontvangen uw aanvraag voor een workshop of demo graag een maand van tevoren, zodat wij voldoende tijd hebben om alles optimaal voor u te kunnen regelen
U kunt dan mailen naar pr@usdvudance.nl.