Huidig bestuur

Jet Frieling – voorzitter

Hoi! Ik ben Jet, voorzitter van USDV U Dance. Ik spring bij waar nodig en overzie wat er gaande is en wat er moet gebeuren. In 2020 ben ik lid geworden en ben ik vol enthousiasme doorgegaan met stijldansen en heb ik salsa opgepakt. Naast dansen en besturen ben ik aan het strijden voor mijn tweede bachelor namelijk psychologie. Mijn vrije tijd vul ik op met creatieve dingen zoals schilderen en beeldhouwen, op jacht gaan in de kringloop, gamen en sporten. Samen met mijn bestuursleden hoop ik dat we een geweldig dansjaar kunnen maken met bijbehorende activiteiten zoals naborrelen in het sportcafé. 

Marinus van der Laan – secretaris

Heyy! Ik ben Marinus, secretaris van USDV U Dance. Ik regel de ledenadministratie en sta open voor alle vragen van de leden. Ik ben in 2020 lid geworden en begon toen met stijldansen. Door het corona virus is er ernstig veel roet in dat eten gegooid en ben ik dit jaar wederom bij de beginners gegaan en ben ik ook begonnen aan salsa. Naast dat ik de erg leuke dinsdaglessen dans, doe ik een master geschiedenis in Leiden. In mijn vrije tijd mag ik me graag in het zweet werken op de sportschool, maak ik muziek of lees ik graag een goed boek met een (non)-alcoholisch drankje. Dit jaar wordt met behulp van mijn medebestuursleden een geweldige ervaring en zal ik alles op alles zetten om de vereniging het beste dansjaar mogelijk te geven.

Victor Schutijser – penningmeester

Hee! Ik ben Victor, penningmeester van USDV U Dance. Samen met Neshome regel ik alle geldzaken voor de vereniging. In 2017 werd ik lid en begon ik met stijldansen en salsadansen, ik dans nog altijd met veel plezier op de donderdagavond. Verder ben ik zelfstandig ondernemer als Foto Film Victor, waar ik filmpjes en fotoreportages maak voor heel diverse bedrijven en instellingen. In mijn vrije tijd houd ik van fietsen, wandelen, opzoek naar leuke dingen in de kringloop en mooie dingen maken van hout. Met mijn medebestuursleden ga ik er alles aan doen om een mooi jaar neer te zetten en zoveel mogelijk te dansen.

Saskia van Heerwaarden – PR Intern


Overige bestuursleden:
Neshome Schaeffer: vice-penningmeester
Michiel van Heusden – Commissaris PR Extern (sep 2021 – apr 2022)