Huidig bestuur

Femke Dijkman – Voorzitter

Hoi! Ik ben Femke, voorzitter van USDV U Dance. Dit wordt mijn derde jaar bij U Dance waar ik met veel passie en plezier stijldansen op donderdag dans. Dit jaar ben ik ook begonnen met het dansen van wedstrijden. Verder heb ik de ALPO (academische pabo) afgerond en volg ik dit jaar een minor bestuurs- en organisatiewetenschappen. Als ik mijn vrije tijd niet vul met dansen lees ik graag een boek, fantasy of thriller, of speel ik spelletjes. Dit jaar wil ik mij met mijn bestuursleden volledig inzetten voor weer een fantastisch jaar bij U Dance vol met dansen en nieuwe mensen leren kennen!

Vera van der Kraan – Secretaris

Hoi hoi! Ik ben Vera, de secretaris van USDV U Dance. Ik ben het gezicht achter de meeste mailtjes en achter-de-schermen administratief werk en sta altijd open voor alle vragen! Ook ben ik te vinden op de U Dance dansvloer waar ik sinds 2021 met veel liefde en plezier stijldansen en salsa leer. Ik ben bezig met een bachelor in Global Sustainability Science en het is dus ook niet een grote verrassing dat ik erg veel hou van dieren en buiten zijn. Mijn vrije tijd besteed ik ook graag aan spelletjes spelen, (nog meer) dansen en een fantastisch jaar beleven met de geweldige meiden in dit bestuur. Ik ga mijn best doen voor veel gezelligheid met de hele vereniging en om veel te kunnen bijdragen aan onze geliefde vereniging.

Jinske op het Veld – Penningmeester

Heyhoi! Ik ben Jinske, penningmeester van USDV U Dance. Samen met Anke ben ik verantwoordelijk voor alle geld gerelateerde zaken van de vereniging. In 2021 ben ik begonnen met stijldansen en salsa op de dinsdag, iets wat ik dit jaar vol enthousiasme doorzet in de semi’s. Verder zit ik nu in het derde jaar van mijn bachelor Biologie waar ik vooral focus op de kant van plantjes en ecologie. Naast dansen besteed ik mijn vrije tijd graag aan het lezen van een goed boek met een kop thee, de Intratuin leegkopen of musicals kijken. Samen met mijn medebestuursleden wil ik me inzetten om iedereen zich bij U Dance welkom en thuis te laten voelen, iets wat de vereniging voor mij vanaf dag één heeft gedaan.

Anke van Velsen – Vice penningmeester

Hoi! Mijn naam is Anke en dit jaar ben ik de vice-penningmeester van U Dance. Momenteel zit ik in het 3de jaar van de opleiding sociale geografie en ben ik in mijn vrije tijd veel buiten te vinden of binnen met een lekker kopje thee en een goed boek. Daarnaast hou ik van gezelligheid met vrienden en natuurlijk heel erg van dansen! Dit jaar hoop ik de vereniging goed door weer een nieuw financieel jaar te loodsen en een warme, veilige omgeving te creeëren voor alle kikkers en kikkervisjes.

Noa Hoekstra – PR Intern

Hoi allemaal! Mijn naam is Noa en ik ben dit jaar de commissaris PR-Intern van onze mooie vereniging.

Ik ben op het moment 20 jaar en kom uit het mooie Friesland! Ik volg met erg veel plezier de studie diergeneeskunde en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor. Verbazingwekkend genoeg ben ik dan ook op gek op dieren, maar ook op plantjes, koffie, goede boeken of een spannende serie. Mijn hobby op het moment is natuurlijk dansen; Dit doe ik met veel plezier bij U Dance (salsa en stijldansen), maar als het even kan ook regelmatig op een feestje of op stap.

Ik ga mijn best doen om dit jaar alle nieuwe leden zich even thuis te laten voelen bij de vereniging als ik vanaf het begin heb gedaan. Iedereen mag weten dat U Dance de leukste plek is om het plezier van salsa en stijldansen te ontdekken!

Nika van Wieringen – PR Extern

Hoi, mijn naam is Nika. Ik ben dit jaar de PR-Extern van onze prachtige vereniging. Vorig jaar ben ik deel geweest van de NTDS commissie, en voor degene die deze commissie niet kennen: deze bestond origineel uit 4 oudbestuursleden, een huidig bestuurslid, en ik! Het was dus niet echt een vraag of ik bestuur zou gaan doen dit jaar, dat gebeurde gewoon. Als PR-Extern ben ik verantwoordelijk voor communicatie met de boze buitenwereld. Ik regel de technieklessen, workshops, beheer de socials, maak alle stickers, en leid dit jaar ook de AlmanakCie! Hiernaast werk ik 3 dagen in de week als Recruiter in Houten en ga ik in februari beginnen aan de master Diergeneeskunde.
Bij mij kun je aankloppen als je:
– Een leuke foto op de socials wil plaatsen
– Met een andere vereniging een workshop wil organiseren
– Goeie roddels of quotes hebt
– Een sticker-idee hebt
Hopelijk wordt hier gebruik van gemaakt, want mijn deur staat altijd open!