Huidig bestuur

 

Hi! Ik ben Elise en ik ben voorzitter van USDV U Dance. Ik ben vanaf 2018 lid bij U Dance en dans op de donderdag, met erg veel plezier. Ik ben in januari afgestudeerd en werk nu fulltime als logopedist en taalkundige met dove/slechthorende jongeren en in een stottercentrum. In mijn vrije tijd houd ik van creatief bezig zijn, (analoog) fotograferen, volleyballen en saxofoon spelen. Verder ben ik opgegroeid in en rondom Utrecht en ben ik verzot op de stad. Ik heb heel veel zin in het bestuursjaar, en hoop dat we ondanks alle coronamaatregelen zoveel mogelijk kunnen genieten van stijldansen en salsa. Wij gaan daar in ieder geval ons uiterste best voor doen!

 
 
 
 
 

Hoi! Ik ben Iris, secretaris van U Dance. Ik studeer Diergeneeskunde en begin volgend jaar aan het laatste jaar van mijn bachelor. Sinds 2018 ben ik lid bij U Dance. Aankomend jaar ga ik op de dinsdag zowel salsa als stijldansen dansen en kan je me de rest van de avond in de gang vinden. Verder houd ik mij in mijn vrije tijd vooral bezig met mijn hobbies zoals naaien, sudoku’s maken en Dungeons and Dragons. Ik kijk er heel erg naar uit om volgend jaar bestuur te doen en om volop te genieten van alle gezelligheid die U Dance te bieden heeft.

 

 

 

 

Hee! Ik ben Brian en ik ben de penningmeester van U Dance. Met veel plezier dans ik ondertussen alweer 5 jaar. Komend jaar dans ik op de donderdagavond en ben ik daar ook op de gang te vinden! Ik ben bezig met het afronden van mijn master Data Science en steek daar nu het meeste van mijn tijd in. Verder besteed ik mijn vrije tijd met vrienden terwijl we spelletjes spelen of op avontuur gaan. Ik heb er erg veel zin in om jullie met mijn medebestuurders een geweldig dansjaar te bezorgen!

 

 

Mijn naam is Roos, PR Intern van U Dance. Ik dans nu 2 jaar stijldansen bij U Dance en heb hier ook een jaartje salsa gedaan. Dit jaar hoop ik mijn studie verpleegkunde af te ronden en ik ga in september beginnen met een stage in het UMC. Naast een liefde voor partner-dansen heb ik bij U Dance ook mijn vriend gevonden. Wanneer ik niet dans ben ik vooral bezig met koken, lezen en creatieve dingen en kun je me regelmatig in een kringloopwinkel vinden. Het zal komend jaar flink puzzelen worden om ondanks corona zoveel mogelijk gezelligheid in de vereniging te houden, maar dat zal vast lukken. We hebben het als bestuur in ieder geval wel al erg gezellig.