Huidig bestuur

Het 12e bestuur (v.l.n.r. Marten, Neshome, Tim, Eline, Rob)

Tim de Zeeuw

Hey! Ik ben Tim en ik mag komend jaar het nieuwe bestuur voorzitten!

Geboren in Zeist, getogen in Bilthoven, en nu wonend in Utrecht ben ik hier helemaal op mijn plek. Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn opvoeding en mijn leven. Piano, zang, gitaar en de top 2000 zijn overal terug te vinden, maar ik ben pas begonnen met dansen toen ik ging studeren. Na 4 jaar bij onze mooie vereniging is het dan eindelijk tijd voor mij om, samen met mijn medebestuursleden, U Dance naar een nieuwe hoogte te tillen.

Een korte introductie van Tim: Ik hou van katten en honden en eigenlijk alle dieren en natuur in zijn algemeen. Ik ben fan van bordspelletjes, vooral lange ingewikkelde spellen, en speel (net als veel andere U Dancers) Dungeons en Dragons. Ik ben stressbestendig en wordt niet snel boos. Mijn humor is heel slecht, maar ik moet er altijd om lachen (want als ik het al niet grappig vindt, waarom zou ik de grap dan maken?). Knuffels zijn goed, meer knuffels zijn beter. Ik dans wedstrijden. Mijn favoriete pokémon is Arcanine. Toen ik klein was wilde ik paleontoloog worden, maar nu doe ik Liberal Arts and Sciences.

Kom vooral komend jaar een praatje met me maken als meer wilt leren over mij! Ik heb heel veel zin in dit jaar. I just wanna feel… U Dance!

Rob Jacobs

Hallo, ik ben Rob! Ik ga komend jaar jullie contactpersoon zijn voor alle jullie mails met betrekking tot technieklessen en andere dansgerelateerde zaken, als jullie nieuwe secretaris.

Ik dans inmiddels al drie jaar bij U Dance en ben begonnen als beginner bij de salsa, wat ik zo tof vond dat ik inmiddels ook al twee jaar stijldansen volg bij de vereniging. Ik heb altijd een knagende wens gehad om ergens een bestuur te bekleden, en daarom lijkt het mij hartstikke leuk om U Dance hiermee te versterken. We gaan er met ons vijven vast een fantastisch jaar van maken!

Om verder nog even wat over mijzelf te vertellen: Ik ben (hopelijk) komend jaar afgestudeerd informaticus van 25 jaren jong. Momenteel werk ik in Amersfoort bij een softwarebedrijf in de recruitment sector waar ik gave technieken ontwikkel om mensen sneller aan een baan te helpen. Naast mijn werk en U Dance kun je mij nog vinden bij de lokale spellenwinkel om de meest recente Magic the Gathering set uit te proberen, of verstopt achter een kartonnen scherm, de ondergang van mijn spelers te plannen als Dungeonmaster™. Los daarvan houd ik ook nog van allerlei simpele en geavanceerde bordspellen. Als ik een avond niks te doen heb verdoe ik mijn tijd door of een goeie game te spelen of een lekkere serie of anime te kijken.

Marten Kerkhofs

Hoi, ik ben Marten, de nieuwe penningmeester,

Ik ben komend jaar tweedejaars al afgestudeerd bioloog en aan het werk in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Mijn studentenleven bij U Dance is pas afgelopen jaar begonnen, precies op het moment dat ik student-af was, maar het is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Voor ik bij U Dance kwam had ik van bijna geen enkele dans überhaupt een idee wat het was, maar ik vond dansen er gewoon classy en heel leuk en gezellig uitzien. Na de proeflessen was ik verkocht en ook al ben ik pas een jaar lid, U Dance voelt al als mijn thuis. De sfeer die hier hangt en het dansen zijn geweldig.

Als hobby’s heb ik naast dansen nog dat ik graag doe aan zingen, acteren, naar de film gaan, nieuwe dingen proberen als paaldansen etc. etc., whatever iets met expressie te maken heeft I guess. Maar bovenal, ik zou het fantastisch vinden om een echt goede danser te worden, nog aan veel wedstrijden mee te doen en hier nog jaren mee bezig te zijn.

Ik had eigenlijk als planning om pas volgend jaar bestuur te doen, mede om mijn tijd bij U Dance te rekken door de nieuwe 2-jaar-afgestudeerd-en-toedeloe regel een beetje te omzeilen. Dit jaar was er alleen een flinke smeekbede om mee te doen aan het bestuur ik had heel veel zin om met Neshome in het bestuur te zitten. Daarom hoop ik dus ook dat de lieve mensen bij U Dance mij deze gunst alsnog willen verlenen.

De keuze om penningmeester te worden was logisch, ik ben er namelijk geschikt voor (data-wetenschapper van beroep en penningmeester bij de ActCie) en geen van de andere bestuursleden had hier ook maar een greintje zin in en het leek mij wel prima, dus ja ¯\_()_/¯. Hoe druk het ook gaat worden, ik heb er zin in, ik heb er alle vertrouwen in dat we een leuk bestuur zijn met elkaar en ik hoop dat we een heel goed bestuur gaan worden voor de hele vereniging.

Neshome Schaeffer

Hoi allemaal, ik ben Neshome, 19 jaar, en zit nu één jaar bij U Dance. Ik dacht er al een tijdje over om op stijldansen te gaan, en toen ik ging studeren leek dat me het perfecte moment. Toen wist ik alleen niet waar, tot ik jullie al stijldansend langs zag komen tijdens de UIT parade ;). Love at first sight!

Ik heb afgelopen jaar ontzettend veel plezier gehad, zowel met stijldansen (voor het eerst dus), als met jullie. Ik zat vorig jaar bij de ActCie, waar ik vaak de facebookevenementen enzo aanmaakte. Jullie hebben me dus misschien al langs zien komen. Ook heb ik gemerkt wat een ontzettend leuke mensen er ronddansen bij U Dance. Dit alles zorgde ervoor dat het me erg leuk leek om dit jaar weer iets met commissies en met promotie te doen: PR intern dus!

Naast dansen houd ik me bezig met mijn studie (bachelor biomedische wetenschappen), basketbal en toneel.

Ik heb er ontzettend veel zin in, en we gaan er met zijn allen een geweldig jaar van maken!

Eline Drost

Hoi! Ik ben Eline en ik mag komend jaar jullie PR-Extern zijn! Ik dans sinds dit afgelopen jaar bij deze leuke vereniging waar ik met plezier de lessen volg en al veel gezellige mensen heb mogen ontmoeten. Ik kijk uit naar nog een jaar met veel gezelligheid en toffe bestuursgenootjes.

Ik ben met 6 jaar oud begonnen met jazzdance en tien jaar later heb ik daar ook het stijldansen bij opgepakt. Nu ben ik 23 en dansen is nog steeds mijn grote passie en hier zijn de meeste avonden dan ook mee gevuld!

Als ik nog een beetje tijd over heb werk ik in het onderwijs, spreek ik af met vrienden en maak ik muziek. Ik mag naast het zelf dansen ook hier en daar wat lessen verzorgen in salsa en stijldansen. Verder geef ik ook les in onderwijskunde aan de Hogeschool Utrecht en houd ik me bezig met ICT (vooral VR) in het onderwijs. Zo nu en dan wil ik ook nog wel eens een dagje als juf werken in het basisonderwijs.

Natuurlijk ga ik mijn best doen er samen met die andere vier toppers er een superjaar van te maken.