Kandidaatsbestuur 2023-2024

Onderstaand een kort voorstelrondje van ons kandidaatsbestuur. Vanaf oktober zal deze groep zich voor jullie gaan inzetten om een prachtig (lustrum) dansjaar neer te zetten, lees snel verder!

Hey!

Ik ben Julianne en kandidaat voorzitter voor aankomend jaar. Ik dans pas een jaar bij U Dance en omdat ik het zo erg naar mijn zin heb hier kon ik de kans voor een bestuursfunctie niet aan mij voorbij laten gaan. Ik studeer fysiotherapie en ga beginnen met mijn 4e en ook het laatste jaar. Met een beetje geluk ben ik aan het eind van dit dans jaar officieel afgestudeerd. In het weekend reis ik terug naar mijn ouders in de achterhoek waar ik in de avonden vaak op een feestje te vinden ben. 
Ik heb heel veel zin om mij in te zetten voor en kijk uit naar een knallend lustrum jaar.

Hi, 

Mijn naam is Tasha, ik ben 26 jaar en jullie kandidaat secretaris. Na zes jaar studeren ben ik sinds dit jaar geen student meer maar officieel optometrist en orthoptist. 
Dat zorgt ervoor dat ik eindelijk tijd heb om mij in te zetten voor deze super leuke vereniging!

Mijn liefde voor dansen begon op 4 jarige leeftijd toen ik op balletles werd gezet. 
Stijldansen was iets wat mij altijd al heel leuk leek, maar niet iets wat ik ooit had geprobeerd. Tijdens de proeflessen kwam ik er achter dat het niet alleen leuk is om naar te kijken maar ook heel leuk is om zelf te doen. 
Ondertussen ben ik sinds 2019 bij U Dance en vind het nog steeds heel gaaf. 

Zie ik jullie op de dansvloer?

Hey,

ik ben Robin 23 jaar en kandidaat penningmeester. Ik studeer Business Intelligen (BI) in Den Bosch. Dan denk je wat doe ik hier in Utrecht? Ik ben opgegroeid in een stadje onder Utrecht genaamd Nieuwegein, dus mijn hele leven is eigenlijk opgebouwd in Utrecht. Daarnaast start ik het eerste semester bij de minor Extended Reality (XR). Denk hierbij aan virtual reality en Augmented Reality.

Ik ben nooit een dans persoon geweest, maar toen ik ontdekte welke cultuur Zuid-Amerika heeft trok mij dit aan om salsa & bachata te leren. Nu hoop ik, wat ik bij U Dance leer, toe te kunnen passen als ik ga rondreizen in Zuid-Amerika. Daarnaast ben ik ook actief bij de turn vereniging en doe ik af en toe aan boulderen, oftewel ik hou van sportief bezig zijn.

Hoihoi,

Mijn naam is Anne, ik ben 20 jaar oud en de kandidaats PR-Intern. Ik studeer fysiotherapie, maar komend half jaar ga ik een uitstapje maken voor mijn minor. Ik ga namelijk de Minor Taal en Cultuur Nederlandse Gebarentaal volgen. Dus als je denkt wat is die meid nou weer aan het doen met haar handen, dan kan ik weer is niet stil zitten of ben ik mijn gebarenkennis aan het oefenen.

Ik heb vroeger heel veel verschillende stijlen gedanst, maar de enige stijl die langer dan 2 jaar is blijven hangen is stijldansen. Ik ben toen ik 15 was begonnen en vlak voor mijn eindexamen gestopt. Tijdens mijn eerste studie merkte ik dat ik toch niet zonder kon en het jaar daarna stond ik eindelijk weer op de dansvloer. 

Na twee jaar bij U Dance vond ik het  tijd voor een bestuursjaar. Ik hoop komend jaar me in te kunnen zetten voor de ledenbonding. Dit wil ik doen door middel van de commissies en alle leuke activiteiten van U Dance.

Hola!

Ik ben Pauline, kandidaat PR-Extern van USDV U Dance. Ik ben 26 jaar en dans pas een jaar bij U Dance, maar met zoveel plezier dit jaar inclusief twee commissies dat ik met veel liefde bestuur ga doen!

Ik studeer International Business and Languages waarvan een halfjaar de minor Filosofie & Ethiek heb gevolgd en ik twee keer 5 maanden in Spanje heb gestudeerd. Aankomend jaar ga ik dan eindelijk mijn studie afronden; ik ga mijn afstudeerstage lopen en scriptie schrijven bij een duurzaam reisbureau in Utrecht.

Ik reis heel graag, houd van verschillende talen leren en spreken, uiteraard dansen, zingen, sporten, (neuro)psychologie, fotografie en video-editing (en nog meer) en je ziet mij ook regelmatig bij een feestje, festival of een concert; eigenlijk heb ik te veel hobbies, maar ik probeer ze gewoon lekker af te wisselen. Ik ben bij U Dance gekomen voor de Salsa&Bachata en hier zul je me ook het meest vinden, maar ik ben nog meer blijven plakken voor de mensen en na een halfjaar ontdekt dat ik Stijldansen ook wel erg leuk vind. 

De flow van het dansen vind ik zo fijn en dat ook nog eens delen met heel veel mooie en lieve mensen; het is een prachtig jaar geweest en beloofd het ook aankomend jaar te worden. 

Samen met mijn bestuursleden gaan we hard aan de slag voor jullie om er weer een heerlijk dansjaar van te maken met zijn allen, we are ready! <3