USDV U Dance

Welkom op de website van Utrechtse Studentendansvereniging USDV U Dance! Studenten kunnen bij ons terecht voor stijldansen, salsa en andere al dan niet dansgerelateerde activiteiten. Naast deze lessen bieden wij verenigingen en gezelschappen workshops en demo’s aan. Verder vind je op deze site onze activiteitenkalender, belangrijke documenten en meer informatie over de vereniging. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met het bestuur.

U Dance is een jonge studentenvereniging in Utrecht die zich richt op dansen.

Op dinsdag en donderdag geven we stijldans- en salsalessen op de Uithof bij sportcentrum Olympos, maar de ambitie om ons aanbod uit te breiden met verschillende andere (paren)dansvormen is er zeker! We bieden lessen aan op verschillende niveaus. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere student die van salsa en/of stijldansen houdt plek is en ieder zich thuis kan voelen binnen de vereniging; van absolute beginner tot (ver) gevorderde danser en van (unisex) paar tot enkeling, kom vooral eens een kijkje nemen!

Uiteraard is er naast de danslessen ook nog ruimte voor meer gezelligheid! Zo organiseren we door het jaar heen ook verschillende activiteiten: de maandelijkse borrel is een vast onderdeel van het programma, ook zijn er een aantal keer per jaar (inter-)nationale wedstrijden speciaal georganiseerd voor en door studentendansverenigingen en de activiteitencommissie zal aan dit aanbod ook nog enkele andere activiteiten toevoegen. Kortom: genoeg mogelijkheden voor gezelligheid!

Naast het geven van danslessen aan haar leden, biedt U Dance ook workshops en demo’s aan, bijvoorbeeld voor een (naderend) gala of een feestavond. Neem voor meer informatie hierover contact op met ons via pr@usdvudance.nl.