Workshops en demo’s

Naast de reguliere lessen die wij als vereniging bieden, is het voor andere verengingen of grotere gezelschappen ook mogelijk om ons in te huren voor een demonstratie en/of workshop stijldansen en salsa. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bedrijfsfeestje of gala, maar ook als teambuilding-activiteit, trouwfeest of voor welke andere gelegenheid dan ook.

Dus organiseert u binnenkort een feest of zoekt u een leuke activiteit voor uw vereniging, jaarclub of gezelschap? Zoek niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres!

Prijzen workshops
De prijs van een workshop hangt af van het aantal personen dat aan de workshop deelneemt. We hebben verschillende pakketten:
Pakket 1 – tot 20 personen: €75,-
Pakket 2 – 20 tot 30 personen: €100,-
Pakket 3 – 30 tot 40 personen: €135,-

1) De weergegeven prijzen zijn per uur en exclusief btw.
2) Voor studentenverenigingen en non-profit organisaties geven wij een korting van 20%. Het bestuur behoudt het recht om hier van af te zien zonder opgaaf van reden.
3) Annuleringsregeling
3.1) Workshops kunnen kosteloos geannuleerd worden tot een locatie is gereserveerd door U Dance of uiterlijk 72 uur van te voren.
3.2) Indien de workshop later geannuleerd wordt, zullen de annuleringskosten van 25% van de totale prijs in rekening gebracht worden.
3.3) Het bestuur behoudt het recht om de workshop te annuleren zonder opgaaf van reden.

Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u meerdere pakketten afnemen. De groep wordt dan opgesplitst in een aantal kleinere groepen, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven tijdens de workshop.

Tijdens de workshop zullen wij gebruikmaken van een muziekinstallatie. Deze kunt u zelf regelen bij de locatie, of wij kunnen dit verzorgen voor een meerprijs van €12,-.

Een workshop kan op uw eigen locatie plaatsvinden of wij kunnen u helpen met het vinden van een zaal. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief zaalhuur en BTW. Wij werken samen met Sportcentrum Olympos op de Uithof. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om verschillende locaties binnen Utrecht te huren.

Bent u (nog) niet zeker van de opkomst? Maak dan een schatting, de factuur kan later aangepast worden op het aantal deelnemers (maximaal 40).

U kunt zelf kiezen of u deelnemers individueel of in paren laat komen. In het geval dat er een oneven aantal deelnemers is, kan de assistent inspringen om met de overgebleven persoon te dansen.

Demonstraties
Wij kunnen ook uw gala of feest compleet maken met een spetterende ballroom- of latindemonstratie. Een demonstratie wordt altijd persoonlijk voor u samengesteld, op basis van uw wensen en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

De verschillende dansen
Bij een workshop of demo kunt u kiezen uit verschillende dansstijlen:

  • Tango: een dans waarin je met passie en strakke bewegingen door de zaal beweegt.
  • Quickstep: met muziek in de stijl van de New York 1920’s beweeg je feestend samen door de danszaal.
  • Engelse Wals: met de Engelse Wals kun je je sierlijk bewegen op magische muziek.
  • Chacha: de Chacha is een energieke en toch simpele dans waarmee je altijd een dansfeestje kunt maken.
  • Rumba: is een kalme en romantische (intieme) dans op rustige muziek.
  • Jive: met de erg energieke en feestelijke Jive zal je het nooit saai hebben!
  • Salsa: een Latijns-Amerikaanse dans met een feestelijk karakter waarbij de nadruk ligt op losse, vloeiende bewegingen.
  • Bachata: is een losse, Latijns-Amerikaanse dans met passie en romantiek.
  • Rueda: is een groepsdans gebaseerd op salsa-muziek.

Contact
Mocht u interesse hebben in een workshop, mail dan naar pr@usdvudance.nl. Wij ontvangen uw aanvraag voor een workshop of demo graag een maand van tevoren, zodat wij voldoende tijd hebben om alles optimaal voor u te kunnen regelen.