Workshops en demo’s

Naast de reguliere lessen, geven wij ook hele leuke workshops en demo’s! Onze workshops zijn perfect voor een bedrijfsfeest of gala, als teambuilding-activiteit, trouwfeest of voor welke andere gelegenheid dan ook. 

Voor studenten- en studieverenigingen zijn de workshops extra goedkoop. En, omdat de workshops gegeven worden door studenten van onze vereniging, is het een leuke en laagdrempelige activiteit.

Dus organiseert u binnenkort een feest of zoekt u een leuke activiteit voor uw vereniging, jaarclub of gezelschap? Zoek niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres!

Workshop aanvragen

U kunt kiezen uit verschillende dansstijlen:

Chacha: de Chacha is een energieke en toch simpele dans waarmee je altijd een dansfeestje kunt maken.

Rumba: is een kalme en romantische (intieme) dans op rustige muziek.

Salsa: een Latijns-Amerikaanse dans met een feestelijk karakter waarbij de nadruk ligt op losse, vloeiende bewegingen.

Bachata: is een losse, Latijns-Amerikaanse dans met passie en romantiek.

Rueda: is een groepsdans gebaseerd op salsa-muziek.

Jive: met de erg energieke en feestelijke Jive zal je het nooit saai hebben!

Tango: een dans waarin je met passie en strakke bewegingen door de zaal beweegt.

Quickstep: met muziek in de stijl van de New York 1920’s beweeg je feestend samen door de danszaal.

Engelse Wals: met de Engelse Wals kun je je sierlijk bewegen op magische muziek.

 

Kies-advies:

Voor een groep zonder danservaring, zijn de Chacha, Rumba, Salsa en Bachata het leukst. Deze dansen zijn vrij gemakkelijk, waardoor je snel resultaat ziet.

In een workshop van één uur kunnen wij in principe één dans behandelen, maar wat is leuker dan één dans leren? Juist! Twee dansen leren! Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om voor een klein bedrag extra in anderhalf uur, twee dansen te behandelen. Zeker een aanrader!

Prijzen workshops

De prijs van een workshop hangt af van het aantal personen dat aan de workshop deelneemt. We hebben verschillende pakketten:

Pakket 1 – tot 20 personen: €90,-

Pakket 2 – 20 tot 30 personen: €120,-

Pakket 3 – 30 tot 40 personen: €165,-

1) De weergegeven prijzen zijn per uur en inclusief btw.

2) Elk half uur extra kost 30% van de prijs per uur.

3) Voor studentenverenigingen en non-profit organisaties geven wij een korting van 20%. Het bestuur behoudt het recht om hiervan af te zien zonder opgaaf van reden.

4) Annuleringsregeling

4.1) Workshops kunnen kosteloos geannuleerd worden tot een locatie is gereserveerd door U Dance of uiterlijk 72 uur van te voren.

4.2) Indien de workshop later geannuleerd wordt, zullen de annuleringskosten van 25% van de totale prijs in rekening gebracht worden.

4.3) Het bestuur behoudt het recht om de workshop te annuleren zonder opgaaf van reden.

Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u meerdere pakketten afnemen. De groep wordt dan opgesplitst in een aantal kleinere groepen, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven tijdens de workshop.

De workshop kan op uw eigen locatie plaatsvinden of wij kunnen u helpen met het vinden van een zaal. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief zaalhuur. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende locaties binnen Utrecht te huren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bent u (nog) niet zeker van de opkomst? Maak dan een schatting, de factuur kan later aangepast worden op het aantal deelnemers (maximaal 40).

U kunt zelf kiezen of u deelnemers individueel of in paren laat komen. In het geval dat er een oneven aantal deelnemers is, kan de assistent inspringen om met de overgebleven persoon te dansen.

Workshop prijzen berekenen

Demonstraties

Wij kunnen ook uw gala of feest compleet maken met een spetterende ballroom- of latindemonstratie. Een demonstratie wordt altijd persoonlijk voor u samengesteld, op basis van uw wensen en budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Mocht u interesse hebben in een workshop, mail dan naar pr@usdvudance.nl. Wij ontvangen uw aanvraag voor een workshop of demo graag een maand van tevoren, zodat wij voldoende tijd hebben om alles optimaal voor u te kunnen regelen.